Kozmetika - Óbudán

III. kerület  Bécsi út  211.

Tel.: 0670 / 369 - 11 - 25

Email: csibekozmetika@gmail.com

Részletek a kapcsolat menüpontban


Lemondási feltételek:
Az időpont 24 órán kívül ingyen lemondható, 24 órán belüli lemondás, nem megjelenés esetén, a foglalt kezelés árának 50%a fizetendő!           Ilcsi kozmetika Óbudahttps://www.facebook.com/csibekozmetikahu-168779259828761/

CsibeKozmetika kozmetikus

Újdonság:

plamza ped óbuda splendidPartnerek:

Art Masszázs:

http://artmasszazs.webnode.hu/

http://www.gyerekbuliszerviz.hu

Kapcsolódó dokumentumok

szorolap1.pdfszorolap1.pdf
Termekkatalogus.pdfTermekkatalogus.pdf
TESTKEZELÉS hirdetés.docTESTKEZELÉS hirdetés.doc
ujsaghirdetes_40x82_1.pdfujsaghirdetes_40x82_1.pdf
választható fülbevalók.docválasztható fülbevalók.doc
  

Szempilla lifting


A kezelés segítségével látványos, ívelt szempillákat tudunk varázsolni azok számára is, akik idegenkednek a műszempilláktól vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetik azt, esetleg allergiások voltak, lettek a ragasztóra.

A szempilla lifting egy olyan technológia, amivel a szempillákat, a tövüktől emeljük, egy speciális szilikonos technikával, így a szálak dúsabbnak, hosszabbnak tűnnek és gyönyörűen íveltek lesznek heteken át.szempilla lifting


A szempilla lifting megváltoztatja mindazt, amit eddig a szempilla göndörítésről gondoltunk! Kíméletesebb, természetes ívű szálakat eredményez. Az eredmény a saját szempillák cserélődése alapján akár 8 hétig is tarthat, de átlag 4-5 hét.
Bármilyen szempillaspirállal festhetőek, sminkelhetőek, akár olajos lemosók és a mindennapi szemránckrémek használata is lehetséges, nem úgy, mint a műpilláknál.


szempilla lifting óbuda

A szempilla lifting egyedülálló, különleges technika, ami nem dauer. Alapjában véve különbözik egymástól a két eljárás, a dauer és a speciális szempilla lifting, némi hasonlóságot találunk csak.

A dauer után a szempilla kusza, göndör, össze-vissza álló szempillákat eredményez, ami, mivel göndöríti a saját szempillákat, így optikailag rövidíti azt. A dauer során alkalmazott anyagok jóval kevésbé korszerűek és kíméletesek, ezért előfordulhat, hogy kárt tesznek az egészséges szálakban.

A szempilla lifting ezzel szemben a szempillák tövét emeli, és teljes hosszát hangsúlyozza, sőt optikailag növeli. A kezelés folyamán lehetőség nyílik a saját pillák színezésére és fényesítésére, illetve keratinos speciális nővesztő faktorokat tartalmazó luxus ápolására. 


Kíméletes összetevőinek köszönhetően a saját szálakban kárt nem tesz, azokat le nem töri!

Kontraindikáció:
AmmóniaérzékenységAz árak az árlista menüpontban megtekinthetők.